e-Woman.nl
e-Woman.nl | |
---|---|
Estatus | Cerrada: Los clientes veran un mensaje donde se les informa que regresan más tarde |
Idioma, Moneda | Neerlandés, Polaco, Euro |
Opiniones
Hemos encontrado 1006 opiniones.
Agnieszka19 de febrero de 2018
Ekspresowa przesyłka do Belgii, paczka kompletna. To na pewno nie moje ostatnie zakupy :)
Monika13 de febrero de 2018
Profesjonalna firma. Zawsze wszystko zgodnie z opisem i na czas. Napewno będę stałym klientem
Monika9 de febrero de 2018
Swietnie
Szybko dostarczona przesylka.
Wawrzyniak7 de febrero de 2018
Szybko i sprawnie Polecam ☺
Ania6 de febrero de 2018
Zamawiałam już kilka razy i wszystko ok, szybka dostawa
Ola3 de febrero de 2018
Super!!! Przesylka eksresowa, jestem bardzo zadowolona
EMILIA31 de enero de 2018
Wszystko sprawnie wysyłka EXPRESS polecam :)
Dominika28 de enero de 2018
Zamawialam kolejny raz. Zamówienie złożyłam we wtorek A paczkę miałam już w środę. Polecam
B M Nowacka28 de enero de 2018
jak zwykle niezawodne podejscie do klienta a wysyłka expresowa
Nazar28 de enero de 2018
Polecam, szybka dostawa.
Bozena Bolt22 de enero de 2018
Szybko sprawnie i super kontakt . Polecam
Gosia20 de enero de 2018
Zamawiam w ewoman za kazdym razem kiedy w moim salonie czegos brakuje i wiem ze dotrze wszystko bardzo szybko! Super sklep!
Klaudia18 de enero de 2018
Zamwialam pierwszy raz. Przesylka dotarla do Holandii bardzo szybko (sobota-zamowienie, czwartek-dostawa). Wszystko super zapakowane i zgodne z zamowieniem. Jak najbardziej polecam!
Dorota12 de enero de 2018
Nadal czekam cierpliwie na zamowienie, nie zamartwiam sie , ze cos tam sie opoznia, bo wiem , ze wszystko zostanie zalatwione jak nalezy. Uczciwa firma, godna polecenia.
Magda11 de enero de 2018
Wszystko super sprawnie. Polecam
Paulina11 de enero de 2018
Wysyłka ekspresowa, zamówienia kompletne, polecam :)
Gosia8 de enero de 2018
Polecam :) szybko i kompleksowo
Ewelina4 de enero de 2018
Zdecydowanie polecam, wielokrotnie zamawialam na tej stronie. Przesylka zawsze w tempie ekspresowym, komunikacja ze sprzedawca rowniez na 10.
×××××××2 de enero de 2018
Pierwsza przesyłka doszła niekompletna, kilka razy pisałam niestety "olali " moje wiadomosci, przed następnym zamówieniem zastanowię się kilka razy albo po prostu zmienię sklep...
e-Woman.nl2 de enero de 2018
Drogo "Ktosiu" Nie mamy w zwyczaju nie odpowiadać na maile lub zadzwonić, więc jeśli faktycznie uważasz że nie odpowiadamy na Twoje maile lub brakujący produkt jeszcze do Ciebie nie dotarł to skontaktuj się z nami telefonicznie- 0621965925.
Aga Lepek28 de diciembre de 2017
Jestem bardzo zadowolona po pierwszej wysyłce która nadeszła na drugi dzień teraz oczekuje kolejnej i ufam ze kolejne mnie nie rozczarują !
Pozdrawiam
Wioleta25 de diciembre de 2017
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!Szybka dostawa, produkty dobrze zabezpieczony!
Natalia22 de diciembre de 2017
Hej ja dostałam wiadomość że paczka miala byc dzis miedzy godz 11 a 15 i nic nie dostałam
Iga22 de diciembre de 2017
Jestem mega zadowolona ze współpracy bardzo sprawna dostawa oraz pomoc telefoniczna w momentach kryzysu :) jestem pewna ze będę stała klientka państwa sklepu i trzymam kciuki za otwarcie stacjonarnych :)
Ula22 de diciembre de 2017
Przesylka zostala szybko dostarczona (do Holandii). Jestem bardzo zadowolona, polecam!