e-Woman.nl
e-Woman.nl | |
---|---|
Estatus | Cerrada: Los clientes veran un mensaje donde se les informa que regresan más tarde |
Idioma, Moneda | Neerlandés, Polaco, Euro |
Opiniones
Hemos encontrado 1006 opiniones.
Barbara12 de marzo de 2017
Paczka dotarla expresowo! I wszystko sie zgadza.
Patryk12 de marzo de 2017
Wszystko zgodnie z zawartą umową 5/5.
Pozdrawiam.
Aneta11 de marzo de 2017
Wszystko w jak najlepszym porządku :) dostawa bardzo szybko, produkt zgodny :) pozdrawiam
Asia11 de marzo de 2017
Szybko, sprawnie i bez problemu :)
Marzena9 de marzo de 2017
W niedziele zamówione, w środe paczka w domu. Szybkie i konkretne odpowiedzi droga emailowa. Wszystkie produkty z Semilac dostepne od zaraz.
Goraco polecam!
Renia876 de marzo de 2017
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamowieniem :)
Marta Piekarska6 de marzo de 2017
Szybka dostawa,produkty zgodne z opisem:)Bardzo szybki i dobry kontakt ze sprzedającym!:)Polecam!!
Ella4 de marzo de 2017
Rewelacja! Kontakt wyśmienity, wysyłka ekspresowa towar zgodny z zamówieniem i nawet gratis (prośba zawarta w wiadomości do sprzedającego zrealizowana w 100%).
Gorąco polecam. Napewno jeszcze nie raz skorzystam
Kasia3 de marzo de 2017
Witam. Zamowione produkty przyszly zgodnie z zamówieniem:) Jestem bardzo zadowolona i napewno zamowie jeszcze raz!
Anna26 de febrero de 2017
Więc jeśli zamówiłam u Państwa rzeczy i nie ma tego na magazynie,to zostanę poinformowana kiedy planowany jest termin dostawy? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Anna25 de febrero de 2017
Jak dlugo się czeka na zamówienie? Nie jest nigdzie napisane.
e-Woman.nl25 de febrero de 2017
Staramy się wysyłać od ręki, ale mogą zdarzyć się jakieś braki w magazynie. Wtedy czas oczekiwania może się wydłużyć do 5-7 dni roboczych. Dokładamy wszelkich starań, żeby zdarzało się nam to coraz rzadziej :)
Aleksandra25 de febrero de 2017
Przesyłka dokladnie po 24 godzinach była już w moich rękach. Jestem mega zadowolona! Polecam!
Bożena Bolt22 de febrero de 2017
:)
Bożena Bolt22 de febrero de 2017
Przesyłka super zabezpieczona kolory zgodne w zamówieniu . Sprawnie i szybko . Bardzo polecam !
Judka22 de febrero de 2017
Szybka dostawa,produkty zgodne z zamówieniem . Polecam
Marta P17 de febrero de 2017
Produkty zgodne z opisem,dostawa po 2dniach:)Dziękuję za prezencik:):)Szczerze polecam!!!!:-)
Sandra17 de febrero de 2017
Szybka dostawa.Polecam.
Jozefa13 de febrero de 2017
Polecam!
Magda13 de febrero de 2017
Niestety długi czas oczekiwania . brak katalogu i upominku:)
Patrycja4 de febrero de 2017
Polecam. Dostawa po 4 dniach od założenia zamówienia
Monika1 de febrero de 2017
Ja nie dostałam lampy.. a gdzie zwrot pieniędzy za nią? Napisano że wyślą przy kolejnym zamówieniu.. może ja już nie będę nic zamawiać.
e-Woman.nl2 de febrero de 2017
Pani Moniko, przepraszamy za brak zestawu z lampą ale niestety dostaliśmy informację o chwilowym zawieszeniu dostaw niektórych zestawów z Polki. W ulotce otrzymanej od nas informujemy, że "Doślemy go w najbliższym możliwym terminie lub wraz z najbliższym Pani zamówieniem". Bardzo proszę o kontakt i informacje o Pani decyzji w sprawie zestawu.
Anna1 de febrero de 2017
Wszystko w jak najlepszym porządku paczka po dwóch dniach POLECAM
Monika31 de enero de 2017
Paczka doszła szybko ale jest jeden minus nie otrzymałam 3 artykułów i płyn zamówiłam 1000ml a otrzymałam 500ml
Ola27 de enero de 2017
Paczka porzadnie zabezpieczona przed wstrzasami. Szybka dostawa -2dni.o wiele taniej niz na ebayu. Polecam!!